Daglige oppdateringer

Dag 38, Farsund - Lindesnes
I morges startet Roger, min vert det siste døgnet, og jeg på siste etappe fra Farsund til Lindesnes. Det var strålende sommervær med sol, vindstille og varmt. Litt bakkete og svingete de 4,5 milene til Lindesnes, men det var ingen stress. Klokka 12.40 var vi framme. Merkelig nok var det ikke den store jubelen jeg følte, men heller en dyp tilfredsstillelse av å ha gjennomført et slikt prosjekt med stil. En svært godt planlagt og godt gjennomført Tour de Norge. Veldig stolt av meg selv :) 
 
En større oppsummering av de siste fem ukene må komme om en uke eller to. Alle opplevelsene må få synke inn og komme litt på avstand først. 
Men en ting kan jeg si - jeg er imponert over kroppen min! Jeg har aldri vært noen atlet eller drevet med idrett på høyt nivå. Basisen min er bygd opp rundt det å gå til jobb hver dag, og jeg er overbevist om at denne enkle treningen er grunnårsaken til at jeg var i stand til å gjennomføre denne sykkelmaratonen. Jeg har heller ikke hatt noen onter noe sted! Ikke et lite gnagsår en gang. Sier bare: det setet er genialt! Jeg føler meg ikke fysisk sliten - tvert imot har jeg vel aldri vært i bedre form - men jeg begynner å bli mentalt sliten og lei av den nomadiske tilværelsen jeg har vært i så lenge. Skal bli godt å komme tilbake til bestevennen hjemme og gode kolleger på KSAT! Hverdager er best! 
 
Med unntak av de dagene jeg hadde følge av Arnulf og Jorunn har det vært en ensom reise - på godt og vondt. Det er fritt og deilig å få tenke tankene helt ut og være fullstendig i sitt eget selskap. Men det er også litt synd å oppleve store ting og ikke ha noen å dele det med. Terje har fått noen telefoner der jeg hadde så mye å fortelle at han stakkars ikke slapp til :) 
Til slutt vil jeg takke alle som har fulgt med meg via nettsiden på turen gjennom dette lange og flotte landet. Jeg har satt utrolig stor pris på likes og kommentarer fra dere underveis. Det ble litt mindre ensomt på den måten. Tusen takk! 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

birgit stein | Svar 06.08.2013 16.07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

Gunnar | Svar 23.07.2013 21.22

Har vært på fjellet og ikke tilgang til nett, så det var supert å kunne se at du kom fram. Grattis så utrolig mye, så ses vi på jobben om et par uker. Gunnar

Arnulf | Svar 23.07.2013 18.46

Gratulerer Elin. Mission accomplished!!
Ka blir d neste

Kirstin | Svar 23.07.2013 18.37

Gratulera gratulera, endelig i mål Elin. Du gjennomførte det du hadde satt som mål. Imponerende,,,,,!!!

Kjersti L. Nyborg | Svar 23.07.2013 11.41

Gratulerer, du klarte det!!! Selvfølgelig klarte du det Artig å lese bloggen din. Mvh Kjersti

Din navnesøster Elin | Svar 23.07.2013 11.16

GRatulerer ELin! Tenkt at du er i mål!
Kan tenke meg at det av og til har vært litt ensomt. Det kjenner jeg litt til som reiser mye alene.

Grete Nergaard | Svar 23.07.2013 02.35

En stor gratulasjon til en Dame som har gjenomført med stil! Og takk for fin informasjon både fra stedene og opplevelsene under turen. Føler jeg har vært med:)

grete | Svar 22.07.2013 22.52

Gratulerer. Så flink. Slike jenter vil norge ha.

Trine-Lise W. Fossland | Svar 22.07.2013 08.50

Fantastisk gjennomført, Gratulerer!

Marit Winther Hansen | Svar 22.07.2013 02.19

Dæven det va tøft gjort Elin! (unnskyld språkbruken , men her må man ta hardt i!) gratulerer! kjempestolt av å være i slekt med dæ! Hilsen Marit(WH)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden