Daglige oppdateringer

Dag 34, Bergen - Haugesund

Livet er så mye lettere å leve når det er godvær :)

I dag var det grått i Bergen da hurtigbåten gikk klokka 8. Halvannen time senere var det solgløtt da jeg gikk av på Rubbestadnes i Bømlo! Alt regntøy ble kontant ranget av kroppen og pakket ned i bagen. Hurra! Fram med solbrillene og de tynne hanskene, og så var jeg klar for Bømlo. Det er et nydelig område med myke åser, smale veier, sauer på beite og små vann med vannliljer. Så var det ferge over til Haugalandet, og terrenget ble enda lettere. Det var ren idyll å sykle i dag. 

Haugesund sto egentlig ikke på min overnattingsplan, men det passet så bra på ruta. Rica har vært helt fantastisk på denne turen, og jeg fikk rom på Rica Maritim Hotel. Det er så deilig å komme inn på et rom, få pakket ut av bagene, ta seg et glass rødvin og gå i dusjen. Det er det man gleder seg til når dagens mål begynner å nærme seg. Jeg hadde ikke fikset å bo i telt på denne turen... Bagen var full av svette klær, men på hotellet fikk jeg bruke vaskemaskinen, og nå henger absolutt alt, unntatt det jeg står og går i, til tørk. Håper det blir klart til i morgen tidlig :) 
Jeg hadde bestemt meg for at dette skulle bli en rolig dag. Derfor droppet jeg turen til Rosendal - med tungt hjerte - men Terje, vi får ta Hardanger med bil en annen gang. 
I morgen er det videre til Avaldsnes, Skudeneshavn og Stavanger. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Kirstin og Torleiv | Svar 17.07.2013 23.29

Hei Elin Tenk at du snart er i mål. Litt av en bragd det du har gjennomført. Veldig kjekt å følge deg på bloggen. Hils Terje. Me reise t Riga 03.fred morgen.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden