Daglige oppdateringer

Dag 30, Geiranger - Loen

En dag med jubel. Neste dag bare slit... 

Båten fra Geiranger til Hellesylt gikk klokka 9.30 i morges, og selv om det var grått og litt regn, ser en jo hvor spesiell den fjorden er. Fossene og de stupbratte fjellene. Gårdene som klorer seg fast i fjellsiden. Ufattelig at noen engang tenkte tanken på å bygge hus der! Geiranger var ellers lett å forlate. Det er kun turisme der, og ingen ting annet så vidt jeg kunne se.  
Straks jeg startet syklingen kjente jeg at det ville bli umulig å komme seg 11 mil avgårde slik planen var. Gårdagens klatreetappe hadde krevd det meste av overskudd, og siden jeg kom så sent fram til Geiranger i går kveld ble det også for lite søvn og hvile i natt. Etter bare 6 mil kom jeg til Loen, og der stoppet jeg... Det kjennes som et nederlag, men nå får jeg en lang ettermiddag og kan legge meg tidlig. Det vil gjøre meg godt. 
Det betyr også at jeg får drøyt 12 mil til Førde i morra... Jeg får stå opp kl 6 og starte kl 8. Søndag morgen bør være rolig på veien :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Grete | Svar 14.07.2013 00.54

Utrolig bra. Kjenner syra svi..... Go tur videre. Tøft

Anne-Lise | Svar 13.07.2013 23.31

Ingen skam å snu, eller i dette tilfelle stoppe i tidet!! Du e utrolig - og vi er stolt av deg:) Nyt turen, om det fort eller sakte spiller ingen rolle :)

trude | Svar 13.07.2013 22.38

Kjære superspreke Elin! tenk så langt du har kommet allerede! Og alle de oppovebakkene du har forsert! snart nyter vi avkjølt champagne sammen for seieren din!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden