Daglige oppdateringer

Dag 28, Kristiansund - Molde

I dag har jeg beveget meg 8,7 mil fra Kristiansund til Molde, men først måtte jeg ta buss gjennom en undersjøisk tunnel det ikke var lov å sykle i. Terrenget deretter var lett å sykle, og lite vind, lett overskyet og 12-14 grader gjorde at det ble en flott sykkeldag. 

Atlanterhavsveien var likevel en liten skuffelse. Jeg mener, det var jo et idyllisk og vakkert område med lave øyer, holmer og skjær. Veien er 8 km lang og binder sammen disse øyene med broer, moloer og veier. Problemet er at man ikke helt får overblikket over hvor fint dette er når en ligger nede på veien. Godt det finnes turistbrosjyrer :) 
I går kom jeg til Kristiansund idet butikker og severdigheter stengte. I dag tråkket jeg litt ekstra på for å rekke fram til Molde i åpningstiden. Sjekket inn på hotellet og tok en rask dusj før jeg kom meg ut i byen. Molde virker ved første møte å være en levende og hyggelig by med pene parker og mange rosebusker. Selvfølgelig. Dette er jo Rosenes by :) Det merkes også at på mandag begynner jazzfestivalen som Molde er så kjent for. 
På turen rundt i byen ble jeg oppmerksom på et vindu der det sto at de hadde massasje. Da var klokka blitt 16, men tror dere ikke jeg fikk en time halv sju! Perfekt å spise middag først og så få en halvtimes oppmyking av stive lår. Jeg skal sykle like langt som guttan i Tour de France, og de får vel behandling hver dag..? :)
I morgen er det tid for Trollstigen og Geiranger! Værmeldingen er ganske bra, så det blir en spennende etappe. 
Høres :)

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden