Daglige oppdateringer

Dag 26, Nedre Grande - Trondheim

Dagens oppsummering: regn og kjølig, bakke opp og ned i 7,5 mil, kaldt, klamt, vått og slitsomt... Når til og med sko, sokker og skosålene er våte blir det fort iskaldt mens man venter på hurtigbåten i 50 minutter...

Men så kommer man frem til Rica Bakklandet Hotel, og blir møtt av en smilende resepsjonist som spør hvordan det går med turen min - før jeg engang har presentert meg! Hun forteller meg at jeg skal få et flott rom. Ja, klart jeg kan ta sykkelen med opp på rommet. Om de har vaskemaskin til låns..? Jada, jeg kan bare komme med vaskeposen så skal hun fikse det! Kommer inn på rommet - og det er Toralf Engan-suiten! Sikkert 40 kvadrat med all den luksus en sliten syklist kan ønske seg. Det er så deilig å få en varm og god dusj - få omskapt hjelmsveisen til noe som ligner en frisyre og ikke minst tine opp frosne føtter. Godt å pakke ut alt i bagene og henge opp det som er vått. Dette er enkelt og greit ren hverdagsluksus som blir satt enorm pris på :) 
I morgenskal jeg først være turist i Trondheim et par timer og deretter ta hurtigbåten til Kristiansund - klippfiskbyen! 
PS! Nå vil jeg ha sol og godvær...

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Kjersti L. Nyborg | Svar 10.07.2013 17.01

Spennende å lese om turen din, Elin. Ønsker deg godt vær og god tur videre

Anne-Lise | Svar 10.07.2013 06.25

Håper sola skinner på resten av turen!!!! Vist ikke må du nu bare kose deg etter beste evne. jeg drar til New Mexico på "horse shopping" Torsdag og Fredag

Trine-Lise | Svar 10.07.2013 00.26

Ser ut til at du har mulighet for å få sol i Kristiansund i morra Sov godt og god tur videre.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden