Daglige oppdateringer

Dag 25, Namsos - Nedre Grande gård

Ny distanserekord i dag med 11,8 mil! 

Jorunn og jeg var spent på terrenget da vi syklet fra Namsos i morges - og ble veldig lettet da vi skjønte at denne delen av Nord-Trøndelag var betydelig lettere å sykle enn lenger nord. I dag gikk det nemlig unna! Det føltes som om vi fikk fire ganger mer unnabakke enn oppover! Helt motsatt av tidligere opplevelser :) Veldig deilig. 
Det er mye gårdsdrift i denne delen av landet! Velholdte, store gårder ligger på rekke og rad langs veien. Gresset er slått og byggåkrene står kjempefint. Vi har forresten syklet i området den uka da absolutt alle har gjødslet jordene etter den første slåtta. Naturgjødsellukta (les: kuskit...) riv godt i nesen. 
I Steinkjer vinket jeg farvel til Jorunn som skulle ta toget til Oslo. Veldig trist å miste en så god turkamerat. Det blir helt sikkert ikke siste gang vi er på tur sammen :)
Etter Steinkjer skrudde jeg tempoet litt opp for å komme fram til Nedre Grande før det ble for sent. Der bor nemlig gamle venner som flyttet fra Tromsø for mange år siden. Veldig artig å treffes igjen, og imponerende å se hva de har bygget opp. De har overtatt et gårdsbruk og bor i et gammelt trønderlån (hus) fra 1880! Driftige folk!
Men nå er det sent og i morgen drar jeg videre til Trondheim.  
Høres :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ellinor | Svar 10.07.2013 15.06

Gratulerer med rekord Og glad du fikk mange unnabakker også. Du er bare rå!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden