Daglige oppdateringer

Dag 24, Sildvik - Namsos
I dag har vi virkelig vært i vinden! Yr meldte 17 sekundmeter fra sørvest, og gjett hvilken retning vi har syklet for å komme til Abelvær? Jepp! Vi fikk han beint på! Vindstyrke 17 meter i sekundet er det samme som sterk kuling! Når du får det rett i kroppen kjennes det som å sykle inn i en vegg. Vi har slitt tungt... Innimellom måtte vi til og med trø i nedoverbakkene og STÅ og tråkke på flat mark. GPS-en viste en snittfart på mellom 7,5 og 9 km/t på verste. Av og til kom noen ekstra kastevinder som truet med å føre oss lukt i fortapelsen i grøfta. Vi var sliten og lei da vi kom til Abelvær etter 5,5 mil. Men vi sto 'an a' og rakk hurtigbåten til Namsos med god margin :)
Dagen startet forresten med bursdagssang og presang, kaffe på senga og sjampanje til havregrøten. Det var samme sort fludium vi hadde i glassene da vi feiret fødselen av Jorunns første barnebarn i går kveld! En nydelig liten jente som har fått navnet Lucia :) 
Nå er vi installert på Rica Rock City Hotel i Namsos. Det er kåret til verdens fjerde beste rockehotell! Visste ikke at det fantes en slik hotellsjanger... Vi skal ta en tur til Rockemuseet vegg i vegg med hotellet og må vel også kunne finne en god restaurant etterpå. Vi må jo få skikkelig feiret barn og bursdag - og sørge over at dette er siste natt sammen med Jorunn... I morgen sykler vi til Steinkjer hvor hun blir plukket opp. Det blir et stort savn å ikke ha henne med helt til målet på Lindesnes. Vi er så samstemte og har har det alltid så hyggelig sammen :) 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden