Daglige oppdateringer

Dag 21, Sandnessjøen - Vega

Det er korte dager på sykkel for tiden! 4 mil i flatt landskap før Tjøtta må regnes som en sjarmøretappe. I dag har vi vært turister på Alstadhaug og lært om kirka, der den eldste delen var fra 1200-tallet. Vi har hørt om Petter Dass og hans virke og samtid. Vår guide i kirka var fantastisk. Hun fortalte om kirka og prestegården og sang flere salmer. For en stemmeprakt hun hadde! Det ble utrolig stemningsfullt inne i den gamle middelalderkirka. Det var absolutt dagens høydepunkt. 

Vi ankom Vega i kveld, og er nå installert i ei rorbu. Jeg har laget en enkel sommermiddag og vi sitter nå og nyter kvelden nede på kaia. Det er flatt hav, malerisk himmel, måseskrik i lufta og Jorunn og jeg er helt samstemte om at life is good :)
I morgen skal vi besøke et ærfuglmuseum. Vi skal få et inntrykk av resten av Vega og forhåpentligvis finne ut hvorfor den står på UNESCOs verdensarvliste (men vi har egentlig skjønt det allerede :))
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden