Daglige oppdateringer

Dag 20, Mevik - Sandnessjøen

Da vi våknet i morges var klærne nesten tørre... Regnet hadde gitt seg i løpet av natten, og det var overskyet og fin temperatur. Første økt var ca 15 km til Ørnes og så ferge til Vassdalsvik. På fergeleiet møtte vi et hyggelig par i 70-årene fra Nederland som hadde mange sesonger med sykkelferie og teltliv bak seg. De hadde vært over alt virket det som. De kjørte bil til et sted, og så syklet de lange turer over flere dager med full oppakning før de returnerte til bilen. Det som tiltrakk seg vår oppmerksomhet var syklene deres. De var nemlig utstyrt med små elektriske hjelpemotorer. Paret suste elegant forbi oss opp den første bakken etter at vi kom i land... 

Neste økt var 36 km til fergeleiet på Forøy. 3 unge gutter stekte vafler og hadde kaffen klar på fergeleiet, og vi koste oss i sola. Siste økta fra Ågskaret til Vågaholmen var på bare 13 km på en utrolig idyllisk grusvei nesten uten trafikk. Men den hadde to skikkelige monsterbakker som virket som de gikk til himmels. Tungt...
Nesten tre timers venting på Vågaholmen ble tilbragt med ei god bok og et glass vin på en benk på brygga. Nå sitter vi på Kystekspressen (hurtigbåt) på vei til Sandnessjøen. Det er et fantastisk vær ute, og vi har panoramautsikt til øyer og holmer på Nordlandskysten. Jorunn har ikke ord for hvor vakkert hun synes dette er :)
I kveld venter et rom på Rica Hotel De syv søstre i Sandnessjøen. I  morgen drar vi videre til Vega. Høres! 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Karina | Svar 04.07.2013 12.26

Hei.
Ååå nå har du sykla forbi tanta mi på Ågskardet:) Og til Våga. så fint der. Bodde i området (Seines/Sleipnes)noen år før vi i -68 flytta til Tromsø.TråPå:)

Kirstin Nærland | Svar 04.07.2013 12.10

Hei Elin . I dag er vi på Napoli motell i Sandnessjøen og skal gå på 2 av de sju søstrene og i morgen skal vi t Vega og bo der i 2 netter. Litt av sammentreff.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden