Daglige oppdateringer

Dag 18, Kjerringøy - Bodø

Dagen startet tidlig, for jeg måtte komme meg de drøyt 4 milene fra Kjerringøy til Bodø før flyet til Jorunn landet kl 10.30. Rakk det med god margin :) Veldig hyggelig å få henne med den neste uka. Det ble med ett mer liv i leira kan man si! Vi hadde først en seanse  med montering av sykkelen hennes utenfor ankomsthallen. Vi så antagelig ganske hjelpeløse ut, for en mann kom ut av bilen sin og spurte gentlemansaktig om vi trengte hjelp. Liker sånne menn :) Men vi hadde allerede mekka det til, så han var bare tilskuer og kom med beundrende tilrop. Deretter bar det til hotellet og så til G-sport. Fru Jorunn hørte nemlig en lyd ved forhjulet som ikke hadde vært der før - og dessuten hadde hun glemt hjelmen hjemme...  På sportsbutikken møtte vi en ridder av en ekspeditør! Han fikset kjapt ulyden ved hjulet (vi hadde visst oversett ei fjær da vi monterte forhjulet...), og han pumpet også luft i dekkene til riktig trykk. Ny hjelm ble innkjøpt, og den fikk hun til og med god rabatt på! Kjempeservice :)

Så var det lunsj med sprudlende dråper ute på kaia i sol og flereogtyve grader. Fantastisk! Deretter ble det kjøp av mat for et par dager. Vi har nemlig fått tips om at det ikke er så flusst med butikker eller restauranter nedover riksvei 17. 
I kveld har vi også planlagt reiseruta nedover Kystriksveien, og det krever jammen sine kvinner å få oversikt over ferge- og hurtigbåtlogistikken! Det er en stor utfordring å få antall mil til å gå opp med de til tider sparsomme fergeavgangene, men vi tror vi har en god plan nå. Vi har til og med klart å putte inn et besøk til min gode kollega Fredrik i morgen. Han bygger hytte på Straumøya for tiden. Da er vi faktisk avhengig av å få skyss med privat båt over fjorden for å rekke neste overnatting, men det er allerede ordnet :) I morgen skal vi også passere Saltstraumen, som er ett av punktene på min "bare-må-se-det-liste". 
Høres! 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Anne-Lise | Svar 02.07.2013 16.43

Hils Jorunn - og fortsatt god tur:)

Anne-Lise Hansen | Svar 02.07.2013 00.21

Tabellen viser OUT 13:48 i morgen 2 juli

Elin | Svar 02.07.2013 00.10

Så bra, for jeg hae (selvfølgelig) sjekket at den er på sitt kraftigste kl 12.47 i morgen. Perfekt timing :)

Anne-Lise Hansen | Svar 02.07.2013 00.06

Ang Saltstraumen; sjekk ut- og innstrøm for utstrømmen er den mest spektakulære

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden