Daglige oppdateringer

Dag 15, Sørkil - Skutvik

Knapt 8 mil på nesten 10 timer. 

I dag har vi vært turist i Hamsunds rike. Første stopp var på Hamsundsenteret i Presteid. Flott, nytt bygg med særegen arkitektur og fine utstillinger som ga et godt innblikk i den store dikterens liv og virke. 
Egentlig skulle dette være en dag med bare 4 mils distanse - men hva skulle vi gjøre resten av dagen..? Arnulf foreslo at vi skulle dra ut til Tranøy fyr, og sånn ble det. 15 km hver vei. Jeg er pysat i høyden, men måtte selvfølgelig opp i fyret. Måtte jo bevise for meg selv at Slettnes fyr ikke bare var et blaff... 90 trinn opp og tilsvarende bratte trinn ned. Utrolig ubehagelig å tvinge seg selv til å gå oppover. Arnulf kommenterte at jeg var uvanlig stille på den utvendige utkikksplattformen :)
På selve Tranøy var det Hamsundgalleri med bildekunst og glasskunst til salgs. Så fikk vi et tips om å spise tidlig middag på "Svolværing" - ei gammel hvalskute som er plassert på land og omgjort til restaurant. Vi valgte begge hvalkjøtt - eller "Vestfjordokse" som det sto på menyen - og den var nydelig! 
Så var det strake veien hit vi er nå, hos Wilhelm på Skutvik Gjestehus. Det er over 20 grader, og ei fantastisk strand rett utenfor gjestehuset - jeg måtte bare bade! Arnulf kunne ikke være dårligere. Jepp, kaldt, men forfriskende deilig :) 
I morgen er det Steigen som står for tur for meg, mens Arnulf drar tilbake til Tromsø. Jeg har fått time hos en fysioterapeut i Leinesfjord!!! Gleder meg :)
Vi høres! 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden