Daglige oppdateringer

Dag 13, Rundhaug - Harstad

Feiring av perlebryllupet vårt er over, og jeg er on the road again. Som jeg sa i går er ferga fra Skrolsvik dessverre innstilt noen dager, så dagens etappe gikk bare til Finnsnes og ble dermed veldig kort i lettsyklet terreng. 3,5 mil unnagjort på 2 timer og 15 minutter. Deretter var det mange timers venting på venteromskafeen i Finnsnes før jeg ankom Harstad med hurtigbåten klokka 19. Nå er jeg vel installert hos en venninne og har fått kjempegod boknafisk med alt tilbehør. 

I morgen går turen videre og da blir det en skikkelig etappe igjen. Først 8 mil sørover til Lødingen, der jeg tar ferga over til Bognes, og så knapt 2 mil til på andre siden til Sørkil. Kollega Arnulf skal være med fra Harstad til Hamarøy. 
Deretter kommer den delen av turen som av mange blir regnet som Norges absolutt flotteste område - nemlig Nordlandskysten. Jeg skal sykle sammen med ei venninnefra Bodø til Trondheim, og det blir ekstra stas. Gleder meg til å fortsette denne reisen :) 
Vi høres i morra!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Ellinor | Svar 28.06.2013 00.57

Gratulerer med bryllupsdagen dere hadde. Og fint å lese at alt går som planlagt og at du er i rute Kos dæ masse -æ heie på dæ!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden