Daglige oppdateringer

Dag 12, bryllupsdag på Rundhaug

Rundhaug Gjestegård er et overnattingssted i Indre Troms med lang historie i veggene. Det ble bygget i 1905, og både Kong Haakon og Kronprins Olav har overnattet i Kongesuiten, i de samme sengene Terje og jeg benytter. Keiser Wilhelm har sovet vegg i vegg. Fru Amanda, som bygde stedet, går fortsatt igjen i spisesalen for å passe på at alt går riktig for seg.

Tenk - 30 år. Perlebryllup. Nå går vi for gull! Vi har hatt en meget hyggelig og rolig bryllupsdag. Kanoturen ble avlyst på grunn av værmeldingen som varslet regn med lyn og torden. Sykkelkjedet fikk derfor en ekstra grundig renselse i formiddag. Der lå det mye sand fra veiarbeidene på Ifjordfjellet! Terje jobbet intenst i en time med rensemidler og olje før han var fornøyd. Alle merkelige lyder er helt borte. Hva gjør man uten vaktmestere..?

Vi gikk deretter en lang tur i solskinn og mange-og-tyve-grader. Så var det sjampanje og avislesing på rommet. Og nå er det donnerwetter utenfor vinduene, men vi har det strålende innenfor. Om en time venter en bedre middag :)

I morgen drar jeg sørover og Terje nordover. En god kollega tipset meg forresten om at ferga fra Skrolsvik til Harstad ikke går i morgen! Den er innstilt til 29.6. Godt man har venner som passer på sier jeg bare. Ellers ville jeg stått på kaia i Sør-Senja kl 16 morra med et merkelig uttrykk i ansiktet... ...og 6 mil omvei. Alternativet blir å ta hurtigbåten fra Finnsnes til Harstad kl 17.15. Gleder meg til å fortsette turen! Høres :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Trude | Svar 26.06.2013 00.04

Vi skulle jo ha feira i lag med dokker, men vi tar det igjen når den store reisen er over! God tur videre, Elin! Forloveren, som gjorde en god jobb!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden