Daglige oppdateringer

Dag 8, Skaidi - Alta

Herrligt! Om gårdagen var et mareritt, så var dagen i dag en drøm! Startet i Skaidi i 9-tiden og hadde 8,6 mil til Alta. Det gikk unna på 7 timer!

E6 fra Skaidi-siden har lange og svært slake bakker i 5 mil oppover Repparfjorddalen og Sennalandet. Utrolig vakkert område. En slipper å ligge og pese i laveste gir, men kan mer bare kruse oppover på bred, fin vei. Masse langtransporttrafikk, men det er stort sett svært proffe og dyktige sjåfører som legger seg godt ut for en litt engstelig syklist. En og annen amatørsjåfør er det jo, som ikke gir mye rom melllom seg og syklisten. Skal love dere at det kan være skremmende når han er 18 meter lang og kjører i 90, og jeg er knapt 2 meter og kjører i 15... Veldig glad for at mesteparten av ruta mi går utenom E6. Men om E39 på vestlandet er særlig bedre gjenstår for så vidt å se. 
Men altså, det var smooth sailing i dag. Regn i starten og styrtregn på slutten. Mellom der var det lettskyet og ingen vind - hurra! Møtte ei jente, som jeg gjetter var rundt 22, oppe på Sennalandet, og hun hadde syklet i 1 måned og 5 dager. Hun skulle til Nordkapp og syklet alene som meg. Vi var inderlig enige om at vinden gjorde hele forskjellen på om det var en god eller dårlig dag :) 
Nå er jeg installert på et fantastisk hotell! Rica Hotel Alta er nytt og fint og flott med superhyggelige jenter i resepsjonen - og det rommet jeg har fått! Med dobbeltseng, spisebord med plass til 4, tv-krok og et fantastisk bad med alle typer remedier fra L'Occitane. Jeg fant ei flaske kald hvitvin i kjøleskapet og en pose M samme sted, så nå er damen ren og pen og velduftende og litt brisen, og skal snart finne et sted å nyte en god middag. Luksus i dag :) 
I morgen skal jeg en tur innom helleristningene i Alta før kursen settes mot Langfjordbotn. Der har jeg reservert hytte hos Ole Magnus på Altafjord Camping. Høres! 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Eurico Guerreiro | Svar 22.06.2013 20.57

Hei Elin veldig bra stå på
Mvh Eurico på kantina kongsberg

Anne-Lise | Svar 22.06.2013 07.18Det hvar bra:)

Grete Nergaard | Svar 21.06.2013 23.58

Kjempehyggelig å følge deg...! Er mer og mer imponert, god tur videre!!!
Sykler litt selv så alt du beskriver skjønner jeg helt :D

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden