Daglige oppdateringer

Dag 6, hviledag i Havøysund

Ah! Hviledag. Deilig :)

Det ble lite søvn i natt. Satt 5 timer på et spartansk venterom på kaia i Kjøllefjord til MS Nordkapp kom kl 3.15. Det er et imponerende syn når skipet kommer glidende inn på vågen, og det er ikke mindre imponerende innvendig. Det er mørkt tre og messing, Harr-malerier på veggene i alle etasjer og gjennomførte detaljer i tak, vegger og møbler. Damen i resepsjonen så vel at jeg hadde tunge øyelokk, for hun anbefalte meg å gå opp i 7. etasje og legge meg på en av sofaene i Panorama-salongen. Jeg satt og så på blikkstille hav og fantastiske fjell, øyer og fjorder. Deilig å bare la seg frakte av gårde. Men det er ikke helt meg å bare sitte passiv. To dager på den båten, og jeg hadde gått på veggen... 
Nå har jeg tilbragt dagen i Havøysund. Har vasket stort sett alt jeg har med meg av klær, gått en tur og sett museet, Coopen og Posten. Ja, for jeg tok en viktig beslutning i natt - nemlig å lette på bagasjen. Jeg gjennomgikk alle sekkene og har sendt hjem telt og kokeutstyr og noen andre småting. Jeg orker likevel ikke tanken på å sette opp telt når dagens etappe er slutt. Da vil jeg bare gå i en varm dusj og legge meg i en god seng. Det betyr at jeg har sendt hjem overnattingsalternativet jeg hadde hvis det er fullt i herberget, men den sjansen må jeg bare ta. Pakken veide 4,2 kilo, og det vil nok merkes på neste fjellovergang! 
I morgen er det en 11 mil etappe fra Havøysund, langs nasjonal turistvei til Kokelv, videre til Porsangerfjorden og opp til Skaidi. Dessverre kan ikke Arnulf komme, men med lettere sykkel og en hviledag i beinan bør det bli en fin dag. Det er meldt 18 grader og regn og meget varierende vindretning langs ruta, men Tøffe-Elin sier Pain is temporary! Høres i morra :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

John | Svar 20.06.2013 01.00

Redersønnen: det heter ikke etasje ombord, men dekk. Og det er ikke vegger, men skott. Godt å høre at alt er vel. Har jaktet konger og dronninger. Natta. John

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden