Daglige oppdateringer

Dag 2, Vadsø - Rustefjelbma

Jeg er så fornøyd og det går så bra! 9,4 mil syklet på til sammen knapt 8 timer. Nå sitter jeg i ei artig og overmøblert hytte med peis og alle fasiliteter. Har dusjet og spist turens første REAL og nyter å være kommet så godt i gang. 

Først sov jeg i 12 timer i natt :) La meg kl 19 og hadde klokka på vekking 7.15. Da var jeg i fin form, men sulten! En god frokost på Rica Hotel Vadsø gjorde susen. Deretter gikk turen til Coop for å kjøpe litt mat og Spotsbutikken ved siden av for å kjøpe gass. Klokka 10 var jeg på veien. 
Det er såkalt Nasjonal turistvei fra Vardø til Varangerbotn, og det er virkelig et spesielt landskap. Problemet for meg som syklist er at det ikke var et eneste toalett mellom Vardø og Vadsø! 7 mil. Når landskapet i tillegg er flatt og uten vegetasjon ble det etterhvert presserende å finne et avtrede. Nød lærer kvinne å ikke være så nøye... 
 
Det er egentlig ikke så mye å si om selve syklingen - annet enn at det går framover for hvert tråkk. Det går slakt opp og slakt ned langs Varangerfjorden. Det er egentlig pausene som beriker turen! Folk kommer bort og spør hvor langt jeg har syklet. Det var nesten flaut, med den oppakningen, å si at jeg bare hadde syklet 9 mil, så jeg la fort til at "men jeg skal sykle veldig langt".
 
Det har vært litt mer motvind i dag, og på eidet fra Varangerbotn til Tana bru regnet det godt. Forresten! Hvis dere kjører innom Varangerbotn en gang så må dere for alt i verden stoppe på "Trattoria Capri". En bistro drevet av en "norsk tyrker" som virkelig forstår hvordan man lager god mat! Jeg fikk en cannelone med spinat og ricotta, og den var nyyydelig! Håper jeg finner mange som ham langs ruta.
 
I morgen er det atter en dag. Håper den blir like god, men da er det atskillig flere motbakker. Den første er opp Ifjordfjellet...

Jeg prøver å skrive direkte fra mobilen, men det går tregt og jeg har dårlig dekning. I går brukte jeg pc-en i resepsjonen på Rica Hotel Vadsø, og da gikk det greit. Tror jeg gir opp mer skriving nå, og prøver igjen i morgen. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

John-Kåre | Svar 16.06.2013 19.09

Hei Elin, kjempeflott prosjekt dette. Hyggelig at turen startet fra min min hjemby Vardø. Nyt pausene og ha en fortsatt flott tur på sykkelsetet.

Randi | Svar 16.06.2013 05.41

Flott, Elin. Vi er hos Synnove na for "Happy Hour" Du vil ikke tro hvor mye hun har satt frem.
God tur videre.
Klem fra Randi

synnove | Svar 16.06.2013 00.16

Elinmor. Jeg folger med deg og
trekker pusten ekstra dypt for aa hjelpe deg.Ha en fin dag i morgen ogsaa

John | Svar 15.06.2013 22.12

Godt at det går bra! Hadde en kort tur rundt øya i dag. Småtteri sammenlignet med deg. Stå på!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden