Ikke helt billig moro...

Jeg har for så vidt aldri tenkt at dette skal bli en reise på lavbudsjett, men et raskt overslag viser at turen vil koste mellom 80 og 100.000 kroner... Det er mye penger! Jeg har jo ingen ting av utstyret som trengs, så regnestykket inkluderer sykkel og alt sykkelutstyr, verktøy, klær for alle forhold, telt, underlag og sovepose. Reisen til Vardø og returen tilbake til Tromsø koster ekstra når du har med sykkel. Underveis vil det gå med drøyt 1.000 kroner per dag til overnatting, mat, transport og eventuelle opplevelser. 

Det ville være naturlig å bruke mitt nye flotte telt til overnattinger, men på testturene i sommer erfarte jeg at det var utrolig godt å komme i hus etter endt dag! En varm dusj kan ikke undervurderes etter en lang dag i aktivitet, og å sove i ei god seng hjelper på restitusjonen... Teltet blir med som et alternativ for dager det måtte være vanskelig å få rom eller et fantastisk vær.  

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden