Testturer

Jeg er slett ikke bevandret i turlivet for å si det forsiktig... Antall netter i telt kan vel telles på en eller maks to hender. Og erfaringen med lange sykkelturer er absolutt null. Denne sommeren (2012) skal jeg derfor ta noen langturer i nærområdet, med telt og primus og full oppakning. Det blir en fin forsmak på neste års eventyr :)
Torsvåg. Foto: elisabethd/wikipedia

Til Torsvåg

En av turene skal gå ut til Torsvåg helt ytterst på Vannøya i Troms. Heldigvis får jeg følge, for dattera mi har lyst til å være med. Turen går fra Tromsø og ut til Kvaløya, videre via den undersjøiske tunnellen til Ringvassøya og ut til Hansnes. Ferge fra Hansnes til Vannøya og så sykle noen få mil til vi kommer helt ytterst i havgapet til Torsvåg. Har aldri vært der ute før, men øyverdenen utenfor Tromsø er spektakulær!

Reisadalen

Den andre testturen skal gå til Reisadalen. Der har jeg heller ikke vært før, men jeg har hørt mye pent om stedet, som er del av en nasjonalpark. Planen er å ta Hurtigbåten til Skjervøy og så sykle til Storslett og 5 mil oppover Reisadalen. Derfra skulle jeg gjerne tatt en guidet tur med elvebåt opp til Mollisfossen og tilbake. Retur via Storslett, Olderdalen og ferge til Lyngseidet, så til Svendsby og ferge over til Breivikeidet og pedalkraft til Tromsdalen.
Tromsø - Reisadalen

Lavkarittet

Så skal jeg være med på Lavkarittet sammen med KSATs Bedriftsidrettslag. Det er et sykkelritt som går 11. august. Løypa går fra Hatteng på grus- og fjellvei opp til 840 meters høyde - og ned igjen til Skibotn på den andre siden. Håper på godt vær sånn at de 70 kilometrene blir en hyggelig opplevelse... 
Løypa til Lavkarittet

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden