Blogg før turen

Det er vinter...

Mange lurer på om jeg er i gang med trening til neste års langtur og hvordan jeg skal legge opp denne. Jeg kommer ikke til å gjøre de helt store endringene. Jeg vil fortsette å gå til jobb hver dag, jogge en gang i uka, ha styrketrening en gang i uka og gå på yoga en gang i uka. Etter jul skal jeg utvide med å spinne en gang i uka. Og den treninga er jeg sikker på skal gi meg mer enn godt nok grunnlag fram til vi skriver begynnelsen av mai 2013, når sykkelen kan tas fram fra garasjen igjen.  

Sykkelsesongen er nemlig over for mitt vedkommende. Jeg er ikke av dem som vil utfordre skjebnen på glatta i vinter, så nå henger sykkelen i garasjen. Den har imidlertid blitt grundig testet denne sommeren, både på korte og lange turer. Og hva har jeg så lært av det? At sykkel er et utrolig kjekt framkomstmiddel! Du kommer deg raskt fram i byen og kan sykle lysløypa og andre steder som bilistene ikke kan kjøre. På landeveien får du god tid til å se deg om og kjenne på lukter og været der du ruller jevnt framover. Jeg har til min glede merket meg at bilistene er overraskende hensynsfulle når de passerer. De slakker ned på farta og kjører godt ut. Jeg har ikke hatt noen skumle opplevelser på mine turer i sommer.

På den andre siden kjenner jeg også på at jeg aldri vil bli en pasjonert syklist… Det er en masse utstyr som skal kles på både meg selv og sykkelen før og etter hver sykkeltur. Sykling i trafikken krever årvåkenhet og overblikk, og du føler deg ganske sårbar uten et panser rundt deg. Det å parkere sykkelen er faktisk også litt omstendelig, for man har alltid i bakhodet at den kan bli stjålet… Derfor vil nok joggesko alltid være foretrukket fottøy foran sykkelsko.

Vinteren skal brukes til å lese meg opp på stedene langs ruta mi i vinter. Da er jeg litt forberedt på hva som vil møte meg, og finne ut hva jeg vil se og oppleve underveis. Jeg er også svært interessert i tips fra dere på hva jeg bør få med meg av severdigheter, naturopplevelser, steder med spa og massasje, gårdsutsalg eller matprodusenter å besøke, fantastiske spisesteder og så videre. Alle tips mottas med stor takk!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden