Blogg før turen

Første langtur

I morgen skal jeg på den første av sommerens to langturer. Datter Ingrid skal bli med meg på turen ut til Torsvåg, som er på totalt 22 mil. Vi legger opp til 7 mil hver dag. Første dag til Hansnes der vi overnatter i telt. Lørdag morgen tar vi ferga ut til Vannøya, og sykler de drøyt 3 milene til Torsvåg. Etter en liten matbit returnerer vi til ferga og overnatter på Hansnes igjen. Søndag er det tilbake til byen. Vi skal forsere en undersjøisk tunnel på to kilometer og rekke to fergeavganger. Dette blir en utmerket tur for å få en liten idé om hva neste år vil bringe. Rapport kommer :)

Jeg har forresten blitt en kløpper til å skru i det siste! Nytt sete har jeg montert, og frontveske, støtte og ringeklokke. Nytt styre, stem og bagasjebærer overlot jeg til kollega Tor Espen å sette på. Godt å ha kompetente folk rundt seg! Det er også morsomt at kolleger er interessert i prosjektet mitt. For ei uke siden kom Reidar på nabokontoret med et lite eksternt batteri, som jeg kan bruke til å lade diverse duppeditter når jeg ikke har tilgang på strøm. Utrolig praktisk!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden