Blogg før turen

Helt klar!

Tre uker før avgang startet sykkelsesongen min. Mange har signalisert at det må da være ALT for seint, men nei... Jeg mener det er helt perfekt. Damen er så godt forberedt som hun kan bli. Resten vil falle på plass i løpet av den første uka på veien.

Alt det nye utstyret er nå montert - nye hjul og nytt sete og styre. Styret er selve dashbordet og har alle nødvendigheter påmontert, som lys, klokke og gps, frontveske og speil. Hvorfor bruker ikke flere speil forresten..? Det er en vesens forskjell når en ser hva som nærmer seg og kan gjøre nødvendige justeringer i veibanen etter om det er et vogntog eller fire motorsykler i følge.  

Første langturen på 7 mil ble gjennomført i helga, og alt fungerer helt utmerket! Setet ser noe merkelig ut, men jeg kan forsikre om at jeg var mindre øm i baken etter fredagens tur enn jeg var etter 2 mil på det forrige setet. Spiderflex er tingen for langdistanse!

Jeg har så smått også begynt å pakke. 14 kilo bagasje er selvpålagt maksimumsgrense, og jeg merker at det krever litt disiplin å holde seg innenfor... En del ting MÅ jeg ha med, som den lille Tempur-hodeputa og den elektriske tannbørsten. Telt, sovepose og underlag veier en del, og det samme gjør verktøy og kokeutstyret. Nå er jeg jo litt heldig som kommer i nærheten av hjemmet etter å ha tilbakelagt hele Finnmark og halve Troms fylke = 1/3 av turen! Da kan jeg om nødvendig gjøre noen endringer i pakkingen.

Neste oppdatering blir 13. juni. Tiden går så fort - og det e så bra :)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden