Blogg før turen

11 uker igjen

Nå kjenner jeg veldig at det begynner å nærme seg sykkeltur…


14. juni klokken 06.00 tar Widerøes postfly av fra Tromsø Lufthavn med meg, sykkelen og 15 kilo bagasje om bord. Destinasjonen: Vardø. Det er altså bare drøyt 11 uker igjen, og jeg er så klar! Utstyret er innkjøpt. Reiseruta er bestemt. Jeg har fått bidragsytere. Jeg har noen kolleger og venner som skal sykle noen distanser sammen med meg. Sykkelen skal få en liten oppdatering når den blir tatt ut av sitt vinterlager. Den skal påmonteres:
•    Nye hjul som skal gi minimal rullemotstand. Det tror jeg kan bli deilig både oppover og nedoverbakke.
•    Spiderflex sete. Den merkelige utformingen skal gi mindre trykk der nede, og når du skal sitte på et lite areal i 6 uker, så tror jeg det kan være lurt...
•    Butterfly styre. Det gir mange muligheter for å endre stillingen på hendene i løpet av en lang dag.

Dessuten trenger jeg et intensivkurs i vedlikehold og enkel reparasjon av sykkel. Mekking er ikke helt min greie, men det er dumt å ikke kunne hjelpe seg selv hvis man står i regn og motvind med ødelagt sykkelkjede på Sennalandet…


Men ellers er jeg klar! Jeg har trent spinning etter jul, og hver gang ser jeg for meg Kvænangsfjellet eller Trollstigen, og så klarer jeg å ta i litt mer. Det må jo bli lettere å komme opp fjellsidene med litt bedre lårmuskler på plass..?! Og reiseruta er også finjustert. Jeg har prøvd å finne ut hvor langt jeg jeg skal sykle hver dag. Selv om det for så vidt er et mål å ikke planlegge for grundig og la dagsformen bestemme, så må jeg ha en viss formening om når jeg er hvor. Jorunn skal for eksempel sykle Nordlandskysten sammen med meg, og hun må vite hvilken dag hun skal komme til Evenes.

 

Men først er det påske!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 10:16

Hei Magne
Du kan skrive inn www.spiderflex.com på din nettleser, og da kommer du rett til de som lager setet.
Hilsen Elin

...
19.01 | 23:50

Hei Elin!

Hvor har du kjøpt SPIDERFLEX sykkelsete? Jeg finner ingen som har det.

...
06.08 | 16:07

Hei Elin
GRATULERER så mye.....flott jobbet!!!!
Vi snakkes om ikke så lenge.
Varm hilsen fra Birgit

...
02.08 | 21:19

Hei Grete. Takk for mange hyggelige og oppmuntrende kommentarer underveis :) Det betydde mye at folk fulgte med. God helg. Skal du aykle Lavka neste lørdag?

...
Du liker denne siden